torsdag 5 januari 2012

Tiden går fort..

Allt går bra med hundarna och Ozzi är hos mamma till nästa vecka då han ska prövas hos polisen och se om dom vill ha han, tveksam men de är värt ett försök!

Bizz lär sig en massor och hon växer och växer :) Hon väger nu 9,5 kg. 
Jiza och Kola har jag kört lydnad och freestyle med och det har gått superbra :) Kola ska göra debut i lydnadsklass 1 i Sundsvall i Februari och allt sitter förutom ställande under gång som vi jobbar med nu :) 
Jiza tränar jag freestyle med för hon ska göra debut i Sundsvall med :) Hon älskar att göra trix så det är bara för mej att komma på ett program ^^, 
Med Bizz har vi kört mycket "stanna kvar", använda oss av "SSSS" som sedan ska bli "sakta" när vi är ute och promenerar då hon ska vända sig om och sakta ner, det går jättebra! Vi tränar också på "sitt" som hon är duktig på, "ligg" kan hon med lite hjälp och då har vi börjat klicka in att huvudet ska vara i backen för att få godisen :) Vi har också tränat på "stanna" med lite hjälp men hon fattar fort :)

Bizz har också kommit på att man kan springa över till grannens gård och även alla människor vill hon gärna följa efter. Lite trottsig vill säga. Hon är inte rädd alls att hitta sina egna utflykter :P Blir bara träning för oss.
Hon har också otur att he sönder sin "huggtand" uppe på vänstra sidan :( Blää! Men hon har inte ont eller att det ser dåligt ut just nu, vi ska till veterinären på måndag och kolla till den så får vi se vad dom säger. Håller tummarna att hon får sin permanenta tand iallafall och att det inte blir nån infektion eller så!! 

Ikväll ska jag spela fotboll sen ska vi ut till Norrbyn och vara där under helgen så hundarna kommer få göra massa skojj.. Åka skoter lär bli poppis iaf så gillar Jiza de :P
Det är ju nästan 1m snö här så vi måste passa på medans den ligger kvar :) 

Tränar ligga ner med huvudet :)
Fösta gången i högsnö! Blev bara en liten stund för Bizz orkar inte springa så mycket här :)

Bizz sover med sin hundvän!

Ute i snön! Svansen bara går och går :D

Jiza älskar djupsnö!! 

Mys!

Sydde halsband som passar Bizz och Kola, resor och reflex :D Perfekt tycker jag :)

Bizz gillar verkligen att ligga i duschen fast hon har blivit duschad så har hon verkligen inget emot vattnet eller duschen :) Hon ska också leka med metall föremål, vilket jag tycker är bra när hon ska ta metall apporten i lydnad sen :D
Bizz skadade tand :( Usch!! (uppe) Tur vi alltid kollar tänderna så man ser allt i god tid. Hon är ju duktig på dragkamp och bita på ben så hon är väl tagit i lite för mycket denna gång. Hoppas verkligen det inte blir något!!
Bizz sover nu med sin lilla råtta :) Perfekt kudde tycker hon!
Bizz och Kola fick dela på ett partyhalsband :D Blev faktiskt riktigt bra! Blev snyggt till hennes päls med :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar